Behandelingen | Puur bij Willemijn | Dé schoonheidssalon Skip to content

behandelingen

DE ULTIEME NAGEL BEHANDELING

Niet alleen de nagels aan je handen, maar ook je teennagels dienen goed verzorgd te worden. Bij puur bij Willemijn hebben we de kennis in huis om jou weer optimaal te kunnen laten genieten van jouw nagels.

ACNE BEHANDELING

Heb je last van acne en lukt het niet op de huid in balans te brengen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek. In dit gesprek gaan we samen kijken wat voor behandeling passend voor je is. Ook krijg je hierbij een uitgebreid advies, over hoe je thuis, het beste de huid kunt verzorgen met de bijpassende producten.

GELAATSBEHANDELING

O2 LIFT behandeling

Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden, plantaardige huidoplichters en hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Dit resulteert in een stralende verfriste en jeugdige uitstraling. 

IPL

Nooit meer scheren, epileren, harsen, geen stoppels meer en ingegroeide haren bij uw oksels, bikinilijn of benen. Dat is wat de IPL techniek voor u kan betekenen.

MICRODERMABRASIE

Bij microdermabrasie wordt met gebruik van losse kristallen, op gecontroleerde wijze een laagje van de opperhuid afgeslepen. Met als doel het verfijnen van het huidoppervlak.